Ourobloggen
av gruppen Bokcirkeln Ouroboros Gefle
Midvinter
Is, snö, att snöas in, snöstorm, arktis, mörker... vad innebär midvinter?
Varje medlem lägger ett förslag på den roman som de tycker passar temat bäst och som de tror är bra, förstås. Skicka även ett meddelande till administratören så att jag vet att alla lagt ett förslag var, och att inga romanet hamnat på listan av misstag - scrollverktyget med listor kan vara ohanterligt ibland, särskilt om man har många listor.
Den som vill får gärna skriva att blogginlägg som introducerar den roman de föreslagit! Jag tror att det kan bidra till att fler röstar på just de romanerna. Det är också kul att få höra hur någon kopplar en roman till ett visst tema, och det kan inspirera andra i deras val av roman att föreslå.
Eftersom det redan finns en bokcirkel för ungdomsböcker, och (minst) en för deckare här på boktipset.se, så tänker jag att jag inte vill konkurrera med de bokcirklarna. Blir det många förslag lagda till midvintertemat kommer jag att välja bort deckare och ungdomsromaner till omröstningen, som skapas nästa onsdag, den 21:a December.

» 0 kommentarer » Kommentera
» Ouroboros novemberbok blev Förvriden av Frida Edman! *^_^*
» Nu ligger omröstningen uppe!
» Engelsfors
» Jag har ändrat lite i gruppens beskrivning, tog bort orden 'i Gävle', och 'novembertema vampyrer' på hyllan.
» Lena Floser om Engelsfors
» A.I. 'Lee' Pettersson om Teman för April
» Frida Leijon Lundqvist om Vilken är din favorit bland böckerna vi läst hittills i Ouroboros? Jag har inte läst de två senaste, men min favorit är Metro 2033.
» A.I. 'Lee' Pettersson om I april har vi två teman, välj vilket du vill delta i eller delta i bägge: Hungerspelen och monsterkärlek.