Ourobloggen
av gruppen Bokcirkeln Ouroboros Gefle
söndag 10 feb 2013 av Bokcirkeln Ouroboros Gefle

» 0 kommentarer » Kommentera
» B.O.G. tar över denna avsomnade grupp! Eftersom det inte längre är möjligt att skapa nya grupper 'reclaimar' jag Gefle Bokcirkel.
» Ouroboros novemberbok blev Förvriden av Frida Edman! *^_^*
» Nu ligger omröstningen uppe!
» Engelsfors
» Jag har ändrat lite i gruppens beskrivning, tog bort orden 'i Gävle', och 'novembertema vampyrer' på hyllan.
» Ouroboros novemberbok blev Förvriden av Frida Edman! *^_^*
» Nu ligger omröstningen uppe!
» Engelsfors
» Frida Leijon Lundqvist om Engelsfors
» Lena Floser om Engelsfors
» A.I. 'Lee' Pettersson om Teman för April
» Frida Leijon Lundqvist om Vilken är din favorit bland böckerna vi läst hittills i Ouroboros? Jag har inte läst de två senaste, men min favorit är Metro 2033.
» A.I. 'Lee' Pettersson om I april har vi två teman, välj vilket du vill delta i eller delta i bägge: Hungerspelen och monsterkärlek.
» Lena Floser om Engelsfors
» A.I. 'Lee' Pettersson om Teman för April