Ourobloggen
av gruppen Bokcirkeln Ouroboros Gefle
Min Skog
Jag har aldrig varit rädd för skogen eller vad som finns där, inte när jag var liten iaf. Nu när jag har vuxit upp och skaffat mig lite vett i skallen så är jag betydligt mer försiktig av mig. Jag växte upp på en gård tillsammans med min bror, och vi var väldigt ofta ute i skogen och lekte. Byggde kojor eller bara strövade runt och lekte rövare.
Nu för tiden vågar jag inte ströva så långt bort, håller mig till det jag känner till. Men jag tror också att jag har blivit mer rädd för skogen nu när jag är vuxen. Jag gillar inte längre att vara ute i den när det är mörkt. Har läst för mycket skräckisar nu, är väldigt vidskeplig av mig nu och tror att något litet monster väntar bakom varje hörn :P
Så man kan väl sammanfatta det som att jag gillar skogen.. så länge som det är ljust ute! ;) haha

» 0 kommentarer » Kommentera
» Ouroboros novemberbok blev Förvriden av Frida Edman! *^_^*
» Nu ligger omröstningen uppe!
» Engelsfors
» Jag har ändrat lite i gruppens beskrivning, tog bort orden 'i Gävle', och 'novembertema vampyrer' på hyllan.
» Lena Floser om Engelsfors
» A.I. 'Lee' Pettersson om Teman för April
» Frida Leijon Lundqvist om Vilken är din favorit bland böckerna vi läst hittills i Ouroboros? Jag har inte läst de två senaste, men min favorit är Metro 2033.
» A.I. 'Lee' Pettersson om I april har vi två teman, välj vilket du vill delta i eller delta i bägge: Hungerspelen och monsterkärlek.