Bokcirkel Onlines blogg
av gruppen Bokcirkel Online
Val av böcker i Bokcirkel Online
fredag 9 apr 2010 av Bokcirkel Online
Det är lite diskussioner om hur vi ska välja bok i bokcirkeln här. Vad tycker ni om detta?:
Jag startar en diskussion här i gruppen som ENDAST handlar om val av bok inför varje månad. Ni som medlemmar skickar mail till mig och jag skriver upp bok och vem förslaget har kommit ifrån i den startade diskussionen. Först till kvar med att få fram sin bok. Nu läser vi ju Svärdet och spiran. Har sen fått två förslag till på böcker som jag i så fall kommer lägga upp i listan. Det viktiga är dock att alla ska få föreslå en bok så har man gett ett förslag och vi sen läser den så får man sen vänta på att det blir ens tur igen för att ge ett nytt förslag.
Hoppas ni alla hänger med :) Vad tycker ni?

» 4 kommentarer » Kommentera
» Är det här en bokcirkel som lever? I så fall kan jag meddela att jag INTE kommer att läsa "Jennifer Staten" pga tidsbrist.
» Bokförslag i Bokcirkel Online- ENDAST svar med okej
» Val av böcker i Bokcirkel Online
» Bok att läsa 5/4-5/6-10
» Förslag på bok nr. 2 har kommit från Brita: Desirada av Maryse Condé
» Bokförslag i Bokcirkel Online- ENDAST svar med okej
» Val av böcker i Bokcirkel Online
» Bok att läsa 5/4-5/6-10
» Förslag på bok nr. 2 har kommit från Brita: Desirada av Maryse Condé
» Yohannah Leidefors om Ny diskussion öppnat för boken "Svärdet och spiran" av Ken Follett.
» Bulliga B om Ny diskussion öppnat för boken "Svärdet och spiran" av Ken Follett.
» Bulliga B om Bokförslag i Bokcirkel Online- ENDAST svar med okej
» Yohannah Leidefors om Bokförslag i Bokcirkel Online- ENDAST svar med okej