Zombies - en överlevnadsguide

Brooks, Max

| 2013

Flag from sv

103


En utmärkt handbok som levererar en lång rad handfasta, tillförlitliga, noga utprovade tips. Tips och råd som kan bli avgörande i allas vår kamp för överlevnad, nu när hotet från zombierna bara blir större och större. Och inte nog med det, här får vi också värdefulla faktakunskaper om hur de odöda beter sig, varför de gör som de gör, varför de så mekaniskt hasar sig fram, jämrar sig, aldrig ser sig om, aldrig stannar upp, alltid fortsätter med det eviga famlandet efter levande föda.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Denna gillade jag inte alls

A

Anna Nyman

2013-06-12

Betyg

Jag gillade verkligen world war z, och hade stora förhoppningar på den här. Jag gillar zombier överlag och idén till boken är ju fantastiskt. Men det blir. Så. Tråkigt. Alltså visst är det kul att läsa om hur man dödar zombies, men en uppladdning av Alla möjliga vapen? Och den hemska historiska genomgången *ryys*. Det retar mig också att författaren inte håller ihop sitt universum. Ska denna bok liksom låtsas vara skriven innan world war z?

Sofia J

2010-07-16

Betyg

En annorlunda bok med korta kapitel och roliga illustrationer som gör den lätt att läsa.
Det var lite för mycket upprepning och beskrivning av olika vapen för att det skulle bli en fullpoängare för mig.

Madelene Helgesson

2010-06-16

Betyg

En fantastisk guide för alla zombie-entuasiaster därute, i boken diskuteras många taktiker för att överleva en zombieattack samt en del teorier och dokumenterade attacker som kan hjälpa oss förstå dessa fascinerande vidunder. Vad jag gillar speciellt med den här boken är att den verkligen känns äkta. Som om författaren lagt ner mycket tid och arbete och verkligen tänkt igenom detta. Av just den anledningen lyfts boken från en stark fyra till en starkare femma.

Victoria G

2010-01-12

Betyg

Action? Check! Zombievåld? Check! Spänning? Check!Terror? Check!

Men ändå... Måste alla kvinnor verkligen ha dubbelt så stor byst som midja (och ändå ingen bh, ett genomgående problem i actionserie-världen, hur tänker dessa manliga tecknare egentligen!?). Och varför är det bara kommunister och japaner under andra världskriget som experimenterar med zombies (med katastrofal utgång, needless to say)? En zombie med hammare och skära på bröstet och japaner som släppte ner fallskärmszombies på stridande amerikanske pojkar i indiska oceanen blev lite mycket tyckte jag. Och varför var de kinesiska kommunisterna de enda som framgångsrikt kunde fightas med zombiesarna? För att de alltid hade tränats till att skjuta mot huvudet...

Ja, trist. Men annars nervkittlande som bara ordentligt zombievåld kan vara!