YES MAN

Wallace, Danny

| 2005

Flag from en

31


Unlimited consequences. The book that inspired the major film starring Jim Carrey and Zooey Deschanel'I, Danny Wallace, being of sound mind and body, do hereby write this manifesto for my life. Yes Man is the story of what happened when Danny decided to say YES to everything, in order to make his life more interesting.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Paul Karlsson

2011-10-07

Betyg

För er flesta är denna historia mer känd som en av Jim Carreys filmer där han visar sin klassiska känsla för komik. Men filmen bygger faktiskt löst på en självbiografi om en man som livet fallit samman för då flickvännen gjort slut. Han träffar någon guru som uppmanar till att man ska säga jag till precis allt rätt om det är mindre roligt. Danny som boken handlar om märker snabbt en positiv förändring i sitt liv. Men kan han hålla balansen och enbart säga ja till det som hjärtat säger ja till? Intressant historia. Filmen handlar om en specialskriven karaktär som passar mer för en romantisk komedi. Men boken är väldigt läsvärd och man undrar hur det ska gå för stackars Danny Wallace hela tiden att nå framgång på alla fronter i livet. Kan rekommenderas!

Maria Klamas

2010-06-05

Betyg

Jo det är väl det som är kontentan av denna bok, att vi genom vårt sätt att bemöta livet kan påverka hur det kommer att gestalta sig, att vi har ett val... att säga ja eller säga nej... Jag var oerhört entusiastisk i början sedan dalade mitt intresse men ändå fanns ett driv i berättelsen som gjorde att jag fortsatte... och ja visst är det roligare att säga ja!