Wind In The Willows

Grahame, Kenneth

| 1981

Flag from en

427


The tales of Ratty, Mole, Badger and Toad. When Mole goes boating with the Water Rat instead of spring-cleaning, he discovers a new world. As well as the river and the Wild Wood, there is Toad's craze for fast travel which leads him and his friends on a whirl of trains, barges, gipsy caravans and motor cars and even into battle.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Sanna Carlborg

2013-07-18

Betyg

Jag tycker att den här boken var så himla TRÅKIG. Kanske hade den blivit lite fin om jag läst den högt för mig själv på fisförnäm brittisk engelska eller om jag haft lite barndomsbakgrund. Men djuren är inte kul liksom, de är precis som riktigt medelmåttiga men labila vuxna människor... Dessutom är dosen naturbeskrivningar nästan dödlig.

A

Anna Nyman

2012-07-28

Betyg

Visst är den mysig på ett sådär brittiskt dricka-te-och-äta-scones-framför-brasan-vis, och kanske hade jag tyckt annorlunda om jag läst den som barn eller för ett barn. Men som det är nu är den helt enkelt lite, lite för tråkig.

H

Henrik Fogelberg

2011-06-21

Betyg

Gammal barndomsfavorit. Dags att läsa för min dotter.

Marianne Kronberg

2010-12-30

Betyg

Bra bok, men det finns en obehaglig gammaldags klassmoral under ytan - de fattiga hålls på sin plats, och det är skillnad på folk och folk osv.

Elis

2010-11-01

Betyg

den är rolig och herr padda är lika knasig som min pappa Thomas Karlsen.