Welcome Home

Lindholm, Leila

| 2013

Flag from sv

6


Welcome Home är en inredningsbok med tankar, idéer och tips om hur du stylar hela ditt hem och gör det både praktiskt och levande. En bok fylld av bilder och illustrationer med inspiration från olika miljöer allt från klassisk kolonialstil till fransk romantik. Här får du hjälp att hitta din stil och knep för att skapa ett tidlöst hem fyllt av harmoni! Vi visar till exempel hur du på egen hand tapetserar, gör en sänghimmel, hänger tavlor och ljussätter ett rum. Efter att ha arbetat många år tillsammans med att skapa miljöer till tv-inspelningar och böcker kommer här Leila Lindholm och Ulrika Magnussons gemensamma bok Welcome Home. Det här är en bok du kommer att ha glädje av länge!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Maria Larsson

2014-07-13

Betyg

Jag tror att det är fler än jag som blivit gröna av avund efter att ha sett de fantastiska kök som Leila Lindholm har bakat och lagat mat i under åren. Pittoreska miljöer med en härlig blandning av vintage, retro och färger. Sådana kök man bara vågar drömma om att ha själv.

Men helt omöjligt att förverkliga dessa drömmar är det ju inte. När det gäller inredning är det bara fantasin som sätter gränser (och ibland brist på kunnande). Leila ger oss nu lite hjälp på traven i vårt inredande i boken "Welcome home".

Tillsammas med Ulrika Magnusson har Leila skapat en helt magnifik bok där vi får tips och konkreta idéer om hur vi kan skapa vårt eget drömboende. Influenserna från USA och Frankrike är tydliga: inspirationen kommer från New England, den franska romantiken och vintage.

Boken är fylld av ljuvliga, inspirerande fotografier. Bara man bläddrar i den kommer inspirationen igång.

Många praktiska råd får också den som vågar sig på en "home make-over" själv.

Ingen bok för den som föredrar den skandinaviska, stela, spartanska och avskalade inredningen. Tycker man däremot om färger, vintage, värme och det personliga bör man ha den här boken i sin ägo.

Jag älskar den!

Maria Larsson

2014-07-13

Betyg

Inspirerande inredningsbok fylld med magnifika fotografier och konkreta råd och idéer.