When Claire's husband James leaves her the day after their child is born, in the absence of any better offers, she returns to her family - to her beautiful sister, her soap-watching mother and bewildered father. By the time James slithers back, he's in for a bit of a surprise.
SKAPA KONTO
Mysig bok med perfekt blandad humor och allvar.
Lätt att ta till sig. Härliga karaktärer. Mycket humor och varm känsla i magen.
Dråpligt och roligt.
Bästa boken av MK, går inte att lägga ifrån sig. Så mkt skratt och njutning i en och samma bok. Har läst denna flera gånger, och den fortsätter hålla.
Helt ok roman.
Roligt som vanligt när den här författaren skriver. Njöt mig igenom varje kapitel
Älskar alla Marian Keyes böcker, riktiga feelgoods 💕
En riktig feelgood
Chicklit när det är som bäst! Kravlöst, roligt, fyndigt...
Den var okej.
Sträckläste boken men var mest arg över att den kvinnliga huvudpersonen var så velig hela tiden.
Länge sen jag läste boken, men minns den och ler vid minnet.
Alltså, det var ett tag sedan jag läste denna, och jag erkänner att jag har svårt att särskilja alla hennes böcker, men, jag vet att jag alltid skrattar gott åt Marians böcker så jag ger ett högt betyg på grund av att jag gillar alla hennes böcker.
Kul bok att fördriva tiden med men inte det bästa jag läst. Smålustig men inget som fastnade i mitt minne.
Rolig! Måbrabok!
Den roligaste Keyes boken - och den första jag läste
Älskar den här boken . Den visar livets upp o mer gångar !
Wow vilken upplevelse av sen nya engelska litteraturen
Suck pust. Bortkastad livstid.
Trevlig och underhållande
Helt klart den bästa Keyesboken! Grymt rolig, man skrattar sig igenom den.
Lättläst chicklit
Bra, roligt skriven. Dock var den lite seg ibland och det handlade mycket om hennes tankar om och om igen, vilket kunde vara lite enformigt.
Charmig och lättsam! Karaktärer som är lätta att tycka om
Lite crazy och underhållande
Lättläst roande för äldre ungdom!
Ovanlig handling. Kräver visst mått av militära kunskaper för att kunna njuta. Hänt eller kan hända?
Hdhvjdkkxekz
Underbart sätt att skriva på
Småtrevlig och humoristisk:)
Läst alla hennes böcker o tycker dem är toppen
Keyes är helt underbar!!!
Tvättäkta chiclit, väldigt lättläst och underhållande om man väljer att ta det för vad det är och inget annat:)
Underhållande
En av mina böcker som jag läser om jag vill må bra. En typisk Marian Keyes.
Well, helt ok bok
Lättsam. Trevlig. Men lite för tung för att inte ge mer...
Har aldrig blivit besviken på Marian Keyes, hennes böcker är alltid bra och vattenmelonen är inget undantag.
Rolig bok...man kom på sig själv med att sitta och skratta ibland, vem tycker inte om en sådan bok?!
Jag har aldrig lyckats ta mig igenom den, trots att jag försökt två ggr.
En av de sämsta böckerna jag läst. Tråkig story och en helt outhärdlig huvudkaraktär.
Chiclit när den är som bäst!!
Lättläst, smårolig. Underhållande utan att göra bestående intryck. En må bra bok med tunn handling, Chiclit helt enkelt.
Min första Keyes och det var denna boken som fick mig att fastna för chicklit genren.
Bra och underhållande bok
En bra bok