Want You Dead

James, Peter

| 2014

Flag from en

When Red Westwood meets handsome and rich Bryce Laurent through an online dating agency, there is an instant attraction. But as their love blossoms, the truth about his past, and his dark side, begins to emerge. Everything he has told Red about himself turns out to be a tissue of lies, and her infatuation with him gradually turns to terror.

Mats Sigfridsson

2021-01-28

Peter James är skicklig på att skriva bladvändare men den här blev nästan lite löjlig. Det är alldeles för mycket upprepningar. James ska skriva läsaren på näsan precis vad alla tänker hela tiden och det ska dessutom upprepas gång på gång. Lite för smart mördare och lite väl dumma poliser också. Nä det här är nog den sämsta i serien hittills.

K

Karin Johansson

2020-05-04

Peter James är en klar favorit.

emmakicki

2020-01-23

Ibland blir böckerna rätt upprepade, Grace tänker samma saker om och om igen. Kanske speciellt tydligt blir det nu när jag lyssnat på några böcker i rad. Men det är bra böcker att lyssna på så jag kommer fortsätta.

A H

2018-08-21

Ewa H

2015-12-06

Peter James kan det där med att bygga upp spänning, detta är som vanligt en riktig bladvändare. Kanske aningen för mycket frossande i mördarens illvilliga, lite "barnsliga" tankar och hans offers lika överdrivet naiva kärleksförklaringar. Men som sagt spännande är det om än något lättviktigt.