Vintergatan

Trosell, Aino

| 2008

Flag from sv

20


VINTERGATAN utspelar sig under ett dygn i en bruksstad där kärleken glöder mitt i vintermörkret och där passion och gömda relationer hotar invanda mönster. På lucianatten klättrar den unge älskaren högt ovan staden, ska han frysa ihjäl och släppa taget? När morgonen gryr har precis allting hänt men intet hänt ändå.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Blommiga Barbro

2018-04-18

Betyg

Trosells magiskt vackra socio realistiska språk och beskrivningar är värda en 10:a i betyget. Boken i sig tillhör dock inte hennes bästa, tycker jag. Men språket är fantastiskt!
Fint uppläst av Aino Trosell själv dessutom!

Solveig Andersson

2017-10-11

Betyg

Aino Trosell är en av landets största stjärnor inom proletärlitteraturen. Talboken läser hon själv och det var ett sant nöje å min sida att lyssna på de händelser som tar plats i bruksstaden under ett dygn. Fem stjärnor! Läs den!

Jasmina <3

2016-12-16

Betyg

Helt okej

M

Merja A

2010-08-31

Betyg

Man kanske förknippar Aino Troselll främst med kriminalromaner men hon har skrivit annat också."En gränslös kärlekshistoria"(2005) är en stark, underbar släktroman.
Vintergatan gör inte lika starkt intryck men är väldigt aktuell än idag trots några år på nacken. Den är fullspäckad med dramatik, kärlek,passion, vardagsbekymmer. Hela handlingen utspelar sig under ett dygn och vad mycket det hinner hända!
Fick litet svårt att hänga med ibland.