Vinnare av Sveriges mästerkock 2021

Utforska Ostasiens unika råvaror och smaker med Christin Kashou, vinnare av Sveriges mästerkock 2021. Här bjuder hon på 40 av sina favoriträtter från Kina, Japan och Korea, rika på kryddor, hetta och umami. Bygg din ramen från grunden med egen buljong och nudlar, vik och ånga dumplingar som sprakar i munnen! Låt krispigt friterad tempura och små sidorätter förhöja din vardagsmiddag eller bjud dina gäster på en generös buffé från en smakrik del av världen. ' Christin Kashou imponerade stort på mästerkockjuryn med sin ramenbuljong som tog henne hela vägen till mästerkocksköket i Gävle. Hon är 24 år och nyutexaminerad jurist men har i och med vinsten i Sveriges mästerkock 2021 valt att följa sina drömmar och ägna sig åt mat på heltid. Hon är uppväxt i Upplands Väsby, norr om Stockholm, men bor nu i Solna.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok