Vince är en man som borde vara gift men inte är det, en far som inte bor med sitt barn, en kille med ett tråkigt jobb och en mängd kraschade förhållanden bakom sig - allt känns egentligen lite fel och inte är han speciellt ung längre heller. Hans senaste flickvän Jess borde varit den perfekta tjejen, men ändå höll det inte... På en middag med gamla vänner i efterdyningen av god mat, lite för mycket vin och tända ljus börjar alla prata om hur de förlorade oskulden. Efter att nästan alla under skrik och skratt redogjort för sina mer eller mindre misslyckade första-gången-minnen kommer turen till Vince. Det var perfekt, kläcker han ur sig. Förvåningen är stor runt bordet. Det är väl aldrig perfekt när man blir av med oskulden. För Vince var det det. Hon hette Joy. Minnena sköljer över honom; campingplatsen i Hunstanton. Nitton år och pinsamt nog oskuld kliver...
2012-12-11
En välskriven och fin historia med ytterst trovärdiga karaktärer. Och det är ovanligt "djupt" för att vara chick-lit. Jag tror att man som läsare kommer minnas den här fina boken länge efter det att man läst den!
2010-04-12
Älskar, älskar
Jag har säkert läst den tio gånger, men blir lika förundrad över hennes rappa språk och komedi som varvas med verklighet.
Under tiden man läser bombarderas hjärnan av minnen av gamla älskade pojkvänner och tanken att det här kan hända mig!