Vildplockad svamp : Ätbara svampar i svenska naturen

Sjölund, Niki

| 2021

Flag from sv

2


”Vildplockad svamp är en inspirerande djupdykning i svamparnas värld som fyller en funktion och är bra att ta med sig ut i skogen på svampplockningen.” BTJKan du äta röksvamp och går det att smaksätta glass med rödgul trumpetsvamp? Vilken vildplockad svamp är nästan omöjlig att skilja från tillagad kyckling? Var kan du plocka världens dyraste matsvamp i Sverige och hur kokar du egentligen en hummersoppa utan att använda några skaldjur? Och kanske det viktigaste av allt: Hur gör du den perfekta svamptoasten? I uppföljaren till succéboken Vildplockat ger Niki Sjölund svar på dessa frågor samtidigt som han inspirerar oss att gå ut i naturen och öppna ögonen för alla dessa fantastiska råvaror som växer vilt ute i våra...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Bli först med att recensera denna bok