Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät

Coelho, Paulo

| 1998

Flag from sv

974


En magisk historia om två unga älskande och deras kamp för att finna kärleken och livets mening. Hon är en modern ung kvinna som har lärt sig att kontrollera sina känslor och se rationellt på tillvaron. Han är en man som kan göra under och som har sökt sig till religionens värld. Under barndomen var de oskiljaktiga, men i tonåren gick de olika väger och när de nu återser är det mycket som skiljer dem åt. De får kämpa mot sina egna fördomar och rädslor, men under resans gång upptäcker de hjärtats och själens hemligheter. Paulo Coelho har skrivit en poetisk och filosofisk och tidlös berättelse om livets djupaste mysterier.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Matilda El Rameid

2017-01-26

Betyg

STARK trea pga väldigt vacker emellan allt flum

A

Amanda Isholt

2014-08-26

Betyg

Helt fantastisk, vackert språk, gripande historia och fint återberättade skildringar av både platser och människors relationer.

M

Maria Linder

2013-08-16

Betyg

Hade nog för höga förväntningar på denna bok.
Det händer inte så mycket. Jag gillade inte början, men boken blev bara bättre och bättre. Innehåller många funderingar kring kristen tro, där jag redan kände till det mesta men där den nytänkande mystiken tar över håller jag inte med. Hade alltså förväntat mig fler kloka - nya - citat som bara Coelho kan åstadkomma, men blev besviken.

O

Olga Stellmach

2011-08-26

Betyg

Primitiv historia, primtivt berättad - NOLL värde. Omgjord O.Henrys vackra berättelse som förresten tas upp i boken av en av kvinnorna svårt och säga vilken. Värst är hur mycket Gud och Moder och annat religios ( ordet passar inte heller ) bajs. Skäms författaren.

2010-12-27

Betyg

lite tråkig men har en del fina citat och fina tankar

B

Bissous .

2010-07-12

Betyg

Älskar slutet! Allt det där om Guds kvinnliga sida var lite skumt, men annars var den underbar. Dock lite lågt tempo.

Amelie Adrielsson

2010-06-27

Betyg

Överskattad!

Ewa Carlman

2010-06-27

Betyg

Slutet förvånade och jag förstod inte riktigt den egentliga problematiken. Jag tyckte inte heller att boken var skriven på ett trovärdigt sätt ur en kvinnas synvinkel.

Johanna Galenpanna

2009-10-17

Betyg

Den var bara tråkig, simpel och full av floskler. Totalt överreklamerad.