Ibland behvs det ngot ovntat fr att verkligen brja fundera ver vem du r. Nr Tina Hopgood skriver ett brev till en man hon aldrig mtt frvntar hon sig inte att f svar. Nr Anders Larsen, en ensam museiintendent i Danmark svarar, frvntar han sig inte heller att hra ngot tillbaka. Bda r p jakt efter ngot nytt i sitt liv, men vad? Anders har nyligen frlorat sin fru och tappat tron p framtiden. Tina r fngad i ett ktenskap dr gnistan sedan lnge r frsvunnen. Trevande och frsiktigt brjar de brevvxla, de delar historier om gldje, oro och livet i strsta allmnhet. Men en dag upphr breven frn Tina att komma och Anders tappar nstan fotfstet.
Lockades av idn med en brevvxling mellan tv mnniskor mitt i livet men knde inte att de tv huvudpersonerna var ett dugg intressanta. Vlskrivet men jag fick inget intresse fr deras livsden och frstod inte varfr framfr allt kvinnan inte redan kommit lngre med sig sjlv eftersom hon verkade ha sjlvknnedom och vara mogen. Det var heller inte ngra roliga miljskildringar i de arkeologiska diskussionerna och en platt dansk man i kris, njae.
2021-07-22
Vid en frsta blick r detta inte en bok jag normalt brytt mig om. Brevvxling mellan tv personer. Men jag fastnar snabbt i de liv som vxer fram ut boksidorna.
Kvinnan och mannen.
Inget frutsgbart utan mer en skildring av olika liv. Med mnga berringspunkter.
Klart lsvrd.
2018-08-20
Jag gillar verkligen att f en historia i brevform, det r vldigt skickligt att f till det s bra s att man liksom ser historien framfr sig. Men med den "lilla" informationen som man kan skriva ner i ett brev. Jag tyckte vldigt mycket om den och tnker p frfattaren Anna Youngson som kommer ut med sin debutroman i 70-rsldern! Fantastiskt!