Överraska mig

Personen du känner bäst kan ibland överraska dig mest! tio år har Sylvie och Dan varit ett par. De har ett mysigt hem, bra jobb, underbara tvillingflickor och de kommunicerar så självklart med varandra att de oftast avslutar varandras meningar. De vet allt om varandra och kunde helt enkelt inte vara lyckligare. Tills de på en läkarundersökning får höra att de båda har så perfekt fysik att de antagligen kommer att leva tills de blir hundra år. Vilket skulle innebära att de har 68 års äktenskap kvar?! Paniken slår till. Sylvie och Dan bestämmer sig för att hitta på små överraskningar för varandra, för att hålla relationen levande. Men under Projekt överraska mig allt från oväntade gåvor till restaurangdejter och udda fotograferingar staplas missförstånden på varandra med komiska följder. Gradvis förvandlas överraskningarna dock till chockerande upptäckter. Och när en skandal från det förflutna...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Britt-Marie Kullin

2019-07-04

Betyg

Jag tror att det här är den tjugonde boken som jag läser av Sophie Kinsella. Har nog läst alla hennes böcker som finns översatta till svenska.

Åtta av böckerna är i Shopaholic-serien, och tolv av böckerna är helt fristående böcker. Jag har tyckt om alla hennes böcker, men jag tycker att dom fristående böckerna är något bättre än Shopaholic-serien.

Den här boken, Överraska mig, är en helt fristående bok. Och precis som hennes tidigare böcker så är boken lättsam, smårolig, snabbläst, och en riktigt bra och underhållande feelgood-bok.

Rekommenderas absolut om man tycker om den här genren.

V

villa-freja.se

2018-10-29

Betyg

Vill jag läsa en enkel, smårolig, trevlig och för stunden underhållande roman är Kinsella alltid ett säkert kort. Just den här boken är dock inte hennes bästa.

A

Agnes

2018-09-22

Betyg

En helt okej bok men Sophie Kinsella har skrivit betydligt bättre böcker än denna.

V

Villivonkansbooks

2018-09-18

Betyg

Jag har läst ganska många böcker av Sophie Kinsella. En del har jag tyckt mer om och en del mindre. Överraska mig tillhör de böcker av författaren jag tyckte mindre om. Hade det inte varit för Ellen Jelineks uppläsning hade jag gett upp den. Den kändes bara tramsig och jobbig. Sylvie var ingen person som jag fattade tycke för heller, vilket säkert bidrog till mitt ogillande. Vill man läsa lättsmält och charmigt av författaren, finns det flera andra som är mycket bättre!

C

Christina Nilsson

2018-08-10

Betyg

Första halvan lättsam och riktigt rolig, men upplösningen var riktigt ointressant.

Anna Granström

2018-08-02

Betyg

Nja, blev ganska irriterad på boken. Gillade slutet dock, men annars var den lite väl ytlig och simpel för min smak.

Minna Matson

2018-07-21

Betyg

Riktigt rolig. Dessutom varm, charmig och en bladvändare. Man vill liksom veta hur de tänker ordna till det här i slutändan. Topp 10 på min feel-good lista helt klart.