Veronica Maggio : Allt är bra nu

Maggio, Veronica

| 2017

Flag from sv

5


Veronica Maggio berättar i denna storslagna bok om sitt liv – samtidigt som hon presenterar samtliga sina låtar, med både texter och ackord. Hon berättar också om bakgrunden till texterna och om hur låtarna kommit till. I flera självbiografiska kapitel får vi följa uppväxtåren, jakten på det efterlängtade skivkontraktet och de avgörande ögonblicken i hennes utveckling – vägen till att bli en av Sveriges allra mest älskade och folkkära artister. Boken innehåller en stor mängd bilder, varav många aldrig tidigare publicerats. Bilderna visar allt från barndomens tidiga scenframträdanden till unika inblickar backstage och bakom kulisserna vid videoinspelningar och fotograferingar. Det rika bildmaterialet i kombination med Veronica Maggios öppenhjärtiga text och hennes samlade låttexter gör det här till den kompletta boken om en av Sveriges allra största popstjärnor.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

S

Sofia Lilja

2018-09-12

Betyg

Magiska Maggio! Fick den i födelsedagspresent och hade ingen aning om vilken spännande väg Veronica gått. Magiska bilder.

S

Sofia Vikström

2018-01-24

Betyg

Vädligt fin bok, nästan lika fin som hennes texter! Oväntat spännande bilder och starka berättelser. Tycker det är modigt att hon vågar berätta så mycket om sitt liv. Boken känns dessutom som den är av hög kvalitet, det gör att det känns trevligt att ha den framme

Betyg

Good day all well this is i faith a damn good book a story through a splendid person god blees really.