Verkliga brott

Mina, Denise

| 2020

Flag from sv

28


»Våldsamt rolig, galen och actionspäckad historia om tvåbarnsmamman Anna vars dag börjar alldeles normalt men spårar ur när hennes bästa vän knackar på dörren. Denise Mina har en en förmåga att beskriva katastrofer så att man inte kan hålla sig för skratt.« | Lotta Olsson, DN, väljer Denis Minas Verkliga brott till årets bästa översatta deckare 2020»En helt fantastisk thriller.« | Marilyn Stasio, New York Times »Drottningen av skotsk kriminallitteratur i absolut högform!« | People Dagen då Anna McDonalds stillsamma, respektabla liv exploderar börjar som alla andra dagar. Hon gör barnen klara för skolan, lagar frukost och lyssnar på ännu en true-crime-pod. Men så kommer hennes make nerför trapporna med ett tillkännagivande - och Anna är plötsligt chockad och ensam. I desperat behov av att skingra tankarna återvänder Anna till poddens brottsfall....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Henrik Johansson

2021-05-11

Betyg

Lite annorlunda och lite nytt. Spännande men lite för hektiskt.

Nina Gustafsson

2021-02-07

Betyg

Helt ok men hennes andra böcker är bättre.

Britt-Marie Kullin

2020-12-16

Betyg

Betyg: 3,5 av 5.

Marc Moore

2020-09-11

Betyg

Gillar verkligen idéen i sig självt, det är en ovanlig atmosfär i boken.
Men boken irriterar mig också, tycker man hålls för länge i okunskap, man fattar att något hänt huvudpersonen, men man får frustrerande få ledtrådar genom boken.
Detsamma gäller skurken, att hon är mäktig och ond upprepas som ett mantra genom boken...
Slutet är dessutom ganska blekt. Det är en svag 3a.

Engelska Väninnan

2020-07-07

Betyg

Det var ett sant nöje att läsa denna otypiska Mina-roman. Spänning, överraskning och mycket humor präglar romanen. Den är nästan en parodi på en roman i genren. Berättad mer på låtsas en på riktigt.

E

Ewa H

2020-05-29

Betyg

Här följer vi mysteriets trådar via en podd, i boken alltså. Modernt så det förslår! Annorlunda oerhört fartfylld deckare, spännande i stora delar.