Vera Svansons dagbok för vloggstjärnor och lifehackberoende

Bruin, Moa de

| 2021

Flag from sv

3


Vera Linnea Svanson har en ny dagbok som hon har döpt till ... (trumvirvel) ... Dammtuss! I Dammtuss skriver hon om allt som händer i familjen: Om storebror Svantes alla knäppa challenges, lillasyster Olivias jobbighet, mammas plötsliga intresse för yoga och pappas klantiga försök att renovera köket. Även i skolan händer det grejer. Någon har klottrat på väggen i aulan och rektorn hotar med att lägga ner dramagruppen. Det får bara inte hända! Vera älskar dramalektionerna, att stå på scen är det bästa hon vet! Dessutom går ju Hugo i dramagruppen. Hugo, som Vera ABSOLUT INTE är kär i längre. Men det är ändå störigt att Salma sitter bredvid honom hela tiden, och hänger med honom hem efter skolan varje dag. Inte för att Vera egentligen bryr sig, alltså ... Första boken om Vera, Vera Svansons dagbok för tacoälskare och halloweenfantaster,blev en stor succé bland både läsare och kritiker,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jag tycker boken var bra för att den har så himla många rim och roliga saker i sig! När jag satt och läste en gång så skrattade jag JÄTTEMYCKET av ett ”skämt”! Boken är jätterolig och bra på alla sätt!
/Ellen

Betyg

Det är en roligt att följa med Vera på sina äventyr! Allt som händer där är väldigt roligt! Jag rekommenderar den för de som gillar att läsa ganska mycket.
/Ania

Betyg

Det är en roligt att följa med Vera på sina äventyr! Allt som händer där är väldigt roligt! Jag rekommenderar den för de som gillar att läsa ganska mycket.
/Ania

Betyg

Jag tycker boken är bra den handlar lite om kompisar och livet. Den handlar också om familj. Och så handlar den om att vara kär. Boken är bra ni borde absolut läsa den!