Vego Paradiso : en smak av det veganska köket

Hall, Pia

| 1980

Flag from sv

26


Vad har kryddig cashewnötscurry, lena scones, mustig minestronesoppa gemensamt? Jo, här tillagas de alla utan animaliska ingredienser. Tillsammans med ytterligare ett 60-tal läckra recept är det här en guldgruva inte bara för veganer utan för alla som vill äta grönt, hälsoriktigt och gott. Författarens egen favoriträtt är den kladdiga lasagnen, gärna med ett glas gott vitt vin till Smått, Supersnabbt, Sydländskt, Smakrikt, Snällt, Svenskt, Snyggt, Såsigt, Smuligt och Smaskigt. Under dessa rubriker hittar man rätter för såväl vardagsmiddagen som bjudningen. Det är recept lika mycket för den övertygade veganen som för den som bara sporadiskt äter vegetariskt eller vill kunna bjuda veganer på middag ibland. Recepten, lite näringslära och lite veganhistorik om da Vinci och andra gröna gubbar kombinerat med tips på bra webbsidor och litteratur gör det här till veganernas favoritbok....

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Julia L

2011-02-01

Betyg

utan den matnyttiga(åh, så vitsigt) faktan om allt från näringsämnen, vegangistoria och olika sorters bönor vore den inte alls lika bra.