Vattenspår

Skåhlberg, Anette

| 2011

Flag from sv

11


LÄTTLÄST FANTASY! VATTENSPÅR är den första delen av fem i den lättlästa fantasyserien om Maya och Havsfolket. Maya vaknar tidigt i gryningen av ljud från grannens gård. Hon blir glad. En familj är på väg att flytta in! Det är över ett år sedan någon bodde i grannhuset. Men vad är det med tolvårige Yaz och hans familj? Varför badar de i havet mitt i natten? Varför slår det gnistor i vattnet vid deras brygga? "En riktigt bra fantasy som med sin korta, luftiga text och uttrycksfulla bilder drar ner läsaren under vattnet och upp igen kippande efter andan." /Maria Redström Norrman, Varbergsposten "Illustrationerna är fantastiska, texten luftig med korta stycken. Böckerna passar alldeles utmärkt till nyanlända elever eller elever med läs- och skrivsvårigheter." /Bookis "Både jag och min 11-åring känner av flödet i själva texten. Detta tillsammans med dramatiken och de övernaturliga...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lotta Berling

2013-01-21

Betyg

Första delen i denna lättlästa fantasyserie för mellanåldern ger mersmak. Som alltid förhöjer Katarina Dahlquists fina illustrationer läsupplevelsen.

E

Em I

2012-01-27

Betyg

Jag bara ÄLSKAR denna nya fantasysserie!!! Detta är första boken av fem om den fantastiska världen under Havsytan! Lite läskig ibland, men otroligt vacker och full av kärlek, andliga inslag och havsmonster!!!