Värt att dö för

Child, Lee

| 2011

Somliga är värda att dö för För tio år sedan försvann en åttaårig flicka i Nebraska. Nu befinner sig Reacher där och utan att ha bett om det blir han involverad i fallet. Han märker dock snart att det är många som inte vill att hans undersöka saken närmare och det tar inte lång tid förrän Recher inser att han befinner sig i en mycket hotfull och märklig stad.

Hanna Sjöberg

2019-12-16

Alldeles för "grabbig" i min smak. Stort fokus på vapen- och bilmodeller. Det var svårt att hålla reda på alla ligor.

Ewa H

2018-06-15

Här är det blodigt och grymt, men (hemskt nog) rätt underhållande... Men alla dessa olika ligor var det svårt att hålla reda på. Jag struntade till slut i att fundera över vem som hörde till vilken liga, det fungerade ändå. Gangster som gangster, död som död. Usch och fy!

Cindy Kempe

2016-03-28

Skrämmande historia, väldigt brutal, på många sätt. Lite lagom hämnddriven och personlig action - kommer Reacher råka komma förbi dig? Lättläst och spännande. Lite väl magstark ibland men bra underhållning som fiktion.

Stefan Hedestig

2014-07-27

Lee Child levererar som vanligt.........

Mattias Lönnebo

2013-06-28

Hårdkokt bladvändare. Naturligtvis med korta meningar och hårda nävar. Bra persongalleri och miljöskildringar men vissa scener är lite för klyschiga, vilket är plumpar i en annars välskriven thriller.

Tobbe Fransson

2013-02-21

Brutal och intensivt spaennande

Jan Banan

2011-11-15

Jag är barnsligt förtjust i böckerna om Jack Reacher och ingen annan författare kan engagera mig så som Lee Child kan. Reacher är som en blandning mellan Clint Eastwoods rollfigurer i de gamla 70-tals filmerna och Robin Hood. Den moderna litteraturens hårdaste hjälte och den här boken tillhör de bästa i serien om honom.