Varje steg du tar

Jewell, Lisa

| 2019

Flag from sv

55


Du återvänder hem efter fyra års arbete utomlands med en ny make som sällskap. Ni letar efter ett ställe att bo på, men tills vidare får din storebrors extrarum duga. Och så möter du plötsligt en av dina nya grannar. Han är rektor på den lokala högstadieskolan och dubbelt så gammal som du. Och han är oerhört snygg. Snart börjar du spionera på honom, och det som först var en harmlös förälskelse blir till ren besatthet. Men det du inte vet är att någon håller ögonen på dig också. Familjehemligheter, passion och ett oförklarligt mord blandas samman till oemotståndlig spänningsläsning i Lisa Jewells senaste thriller. Hennes två senaste romaner Jag fann dig och Och sen var hon borta har sammanlagt sålt i närmare 50 000 exemplar i Sverige.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

A H

2021-07-23

Betyg

Bra.

Helena Rasmusson

2019-07-28

Betyg

Lyssnade på denna som ljudbok. Helt ok, men lite seg. Lågt tempo. Tyckte bättre om Jag fann dig!

Anna Granström

2019-07-17

Betyg

Älskar Lisa Jewell. Har läst 15 av hennes 16 böcker (dvs alla som finns på svenska) och tycker verkligen om hennes nya ”stil”. Jämfört med Och sen var hon borta samt Jag fann dig, så är den här inte lika bra - men ändå bra. Spännande, lättläst, gripande.

J

Betyg

Spännande, underhållande & fascinerande!

Britt-Marie Kullin

2019-05-28

Betyg

Lisa Jewell har gett ut ett femtontal böcker, varav dom flesta finns översatta till svenska. Jag har bara läst en bok av henne tidigare, och det var hennes första bok i thrillergenren, Och sen var hon borta. Tidigare har hon tydligen skrivit spännande relationsromaner. Jag tyckte mycket om boken Och sen var hon borta, och länken går till min recension av den boken.

Och nu har jag alltså läst en andra bok av författaren, Varje steg du tar. Och jag tyckte den var nästan lika bra som den jag tidigare har läst.

Boken är mycket lättläst, lite klurig, spännande, gripande ibland, snabbläst, välskriven, har vändningar i sig, och är absolut inte förutsägbar.

Rekommenderas.

Minna Matson

2019-05-14

Betyg

Lisa Jewell fortsätter att lyckas. Både med spänningen och med själva storyn. Och allra bäst med personporträtten och relationerna mellan dem. En bladvändare.

Maria Jacobsson

2019-05-11

Betyg

Lättläst och spännande. Jag gillar särskilt Jewells karaktärsbeskrivningar. Huvudpersonen Joey i boken, grannbarnet Freddie och rektorn Tom beskrivs särskilt skickligt i boken. Man förstår tidigt att någon kommer att dö, men det dröjer innan man förstår vem. Nästan alla i boken har haft anledning till att se just detta offer dö, så spänningen håller i sig ända till slutet.

Betyg

En bok med en nervkittlande spänning som byggs upp under varje kapitel och en upplösning med en oväntad tvist.

V

villa-freja.se

2019-05-04

Betyg

Jag har kommit att tycka mycket om Jewells böcker. Den här är inget undantag. Berättelsen är driven och spännande rakt igenom.