
| 2005


9
Festmåltider och lördagsmiddagar i all ära men vår mesta matlagning sker till den vanliga vardagen. Det ska gå snabbt, det får inte vara för dyrt, det ska vara nyttigt och framförallt måste det vara gott.En ny populär kokbok från Allt om Mat! Den här gången handlar det om lätt och rätt till vardags. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, varierad och prisvärd. Vi vill också att vardagsmaten ska vara nyttig, spännande och ny, samtidigt som våra gamla mattraditioner inte ska glömmas bort. Det är stora pretentioner! Tradition, trend, tid och säsong är några av hållpunkterna för våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Här finner du klassiska smaker, djärvare kombinationer med våra nya råvaror och kryddor från världens många länder, snabba rätter och mat som kräver en del planering samt...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok