Vr kokbok

Lindgren, Barbro

| 2005

Flag from sv

163


Det kommer ut 400 kokbcker per r i Sverige. Merparten r egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De faktiska grundkokbckerna r f, och bland dem str Vr kokbok i srklass! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en matkultur som r rikare n ngonsin. Samtidigt innehller den grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, skr lk p smartaste stt eller rddar en ss som skurit sig... En oslagbar uppslagsbok fr kket!

Visa mer

Skapa konto fr att stta betyg och recensera bcker

Recensioner

Lisa Swedn

2012-04-25

Betyg

Den hr kokboken har recept p hur man kokar potatis. Den ger rd som att man mste bestlla blodet tidigt om man ska gra sin egen blodpudding eftersom det kan drja lite. Och den har ett gott recept p kycklingcurry. Vad mer kan man begra?

Anna Hallqvist

2010-01-14

Betyg

Bra grundkokbok, men inte mer n s. Inget spnnande alls. Tyvrr. Men en bra bas och en bra frsta kokbok till ngon som flyttar hemifrn.