Vår kokbok

Lindgren, Barbro

| 2005

Flag from sv

161


Det kommer ut 400 kokböcker per år i Sverige. Merparten är egentligen receptsamlingar med ett speciellt tema. De faktiska grundkokböckerna är få, och bland dem står Vår kokbok i särklass! Den nya, reviderade 24:e upplagan speglar en matkultur som är rikare än någonsin. Samtidigt innehåller den grundrecepten, berednings- och tillagningsmetoderna: hur man rensar fisk, skär lök på smartaste sätt eller räddar en sås som skurit sig... En oslagbar uppslagsbok för köket!

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lisa Swedén

2012-04-25

Betyg

Den här kokboken har recept på hur man kokar potatis. Den ger råd som att man måste beställa blodet tidigt om man ska göra sin egen blodpudding eftersom det kan dröja lite. Och den har ett gott recept på kycklingcurry. Vad mer kan man begära?

Anna Hallqvist

2010-01-14

Betyg

Bra grundkokbok, men inte mer än så. Inget spännande alls. Tyvärr. Men en bra bas och en bra första kokbok till någon som flyttar hemifrån.