
Välkommen till vårt julbord!Vår Julmat innehåller över 90 härliga recept som passar julbordet och är enkla att laga. Här finns recept på sillinläggningar, egen snaps, mumma, skinka, lutfisk, kallskuret, småvarmt, desserter och godis. Rätterna är i stort sett klassiker, men det finns också nydanade kombinationer som även överraskar den djärve. Rätterna har rena, tydliga smaker, ofta med en modern tvist.Råvarorna är för det mesta traditionella och författarna är kända för sin osvikliga känsla för råvaror och smaksättningar. Fisk- och skaldjur har fått stort utrymme, precis som vegetariska rätter.Anders Dahlbom WettergrenAnders från Halmstad vann Årets Kock 1993 och belönades med Guldfisken 1992, har ansvarat för Nobelmiddagen i flera år. Flitig deltagare i matlagnings- och underhållningsprogram, som Kockduellen. Anders är aktuell som domare i årets upplaga av Sveriges Mästerkock och styrelsemedlem...
Visa mer
Recensioner
Bli först med att recensera denna bok