Vän av ordning

Batra, David

| 2005

Flag from sv

142


Får man jaga gäddor med gevär? Kan advokater ha vilken frisyr som helst? Ska Arboga ha en örn eller en nötväcka som symbol för sin stad? Dessa är bara några av de frågor som starkt engagerar svenska folket. Komikern David Batra har i sin bok Vän av ordning letat fram, klippt ut och kommenterat Sveriges argaste, konstigaste och roligaste insändare. Detta har resulterat i en bok fullspäckad med heta debatter om bl.a. sommartid, hundbajs och Bosse bildoktorns kränkning av kristen tro. David Batra (född 1972) är en av landets mest populära komiker. Han har gjort flera humorprogram i radio och TV, som Räkfrossa och Kvarteret Skatan. Han har sedan hösten 1994 gjort över 1000 ståupp-föreställningar i Sverige och utomlands.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Betyg

Inte min smak av bok, fast jag är fullt medveten om att Batra har min smak av humor i många lägen.

Liam Olsson

2011-12-28

Betyg

Hysteriskt rolig! Man kan inte fatta hur vissa människor blir upprörda över de mest absurda ting! Och fattar de inte hur korkade de framstår? Tydligen inte. Mina favoriter är tanten som vägrar köpa felstavad creme fraiche (Det stavas med cirkumflex!) och "kvinnor skulle aldrig få för sig att spela schack!"

Helena Nilsson

2010-07-31

Betyg

Underhållande.

Karin .

2010-07-26

Betyg

Härlig skrattbok! :) Men egentligen ganska skrämmande och sorglig också. Vilka yttepyttesmå frågor som engagerar oss människor till nackdel för det som har betydelse, egentligen.

Skrotmagnet

2009-09-21

Betyg

Den perfekta boken att plocka fram när du har vänner på middag. Se bara till att folk inte sätter i halsen av skratt.

Samuel Karlsson

2009-08-10

Betyg

Skrattar hela vägen till tvättstugan.