Valkyriorna

Coelho, Paulo

| 2010

Flag from sv

100


Varför lyckas vi alltid förstöra det vackraste i tillvaron? Det är frågan som Paulo Coelho ställs inför i den här romanen som handlar om att konfronteras med sitt förflutna. I Valkyriorna ger sig Paulo och hans fru Cristina ut på en fyrtiodagars resa i den otroligt fascinerande och stundtals farliga Mojaveöknen, där möter de Valkyriorna, besynnerliga krigarkvinnor som färdas genom öknen på motorcyklar. En mästerlig blandning av exotiska platser, dramatiska äventyr och utelämnande berättelser vilka Paulo Coelhos böcker är välkända för. Den här verklighetsbaserade berättelsen är både en modern äventyrshistoria och ett tydligt budskap om hur viktigt det är att släppa taget om det förflutna och att våga tro på framtiden. Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) är en av världens mest lästa författare. Mest känd är han för Alkemisten, som har sålt i mer än 30 miljoner exemplar i mer än 156...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

R

Rickblvd

2019-06-03

Betyg

Vacker berättelse.

Hanna Johansson

2016-10-10

Betyg

Jag tycker om sätter Paulo Coelho berättar på. Trots att jag själv inte är religiös och tror på änglar och liknande så tyckte jag ändå att boken var bra.

Cindy Kempe

2015-03-21

Betyg

Tyvärr inte en särskilt bra läsupplevelse för mig. Jag tror inte på någon gud och jag har väldigt svårt för New Age som fenomen. Känslan av "vi har rätt du har fel" förföljer mig. Tycker att Paulo är en mindre sympatisk typ och tyckte mest synd om Chris. Om jag ser på berättelsen som symbolisk kan jag däremot se mycket värde i den.