Onko mahdollista elää paremmin kuluttamalla vähemmän? Kyllä on, vakuuttaa Karin Lilja, joka on itse vaihtanut kiireisen ja kuluttavan elämäntapansa rauhallisempaan ja rikkaampaan. Hän tarjoaa 77 käytännöllistä neuvoa, jotka auttavat voimaan paremmin, säästämään aikaa ja rahaa. Muutos tapahtuu pienin askelin, ja ensimmäiset niistä voi ottaa tämän kirjan avulla.
Jag vill ge den här 2,5. Den skulle ha kunnat få ett högre betyg, men det blir lite väl... optimistiskt ibland, och det drog ner mitt intryck. Visst, vem skulle inte vilja "dowshifta" och odla potatis och ha sovmorgon när man känner för det, men hur många har egentligen möjlighet till det? Hur många industriarbetare, sjuksköterskor och busschaufförer kan jobba hemifrån? Det är ju i ärlighetens namn främst kontorsnissar av olika slag, medianissar eller skribenter, som kan göra så. Så det är inte en bok för alla. Den har dock en syn på livet som är rätt befriande och jag önskar att fler hade möjligheten att följa en del av de tips och råd som finns i boken.