Vet du om att meningen med livet är att du ska må riktigt bra och leva så som du verkligen vill? Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Genom att bli medveten, närvarande och hitta inspiration inifrån dig själv, får du kraft att gå från ord till handling. Vägra följa John är fullständigt nydanande och innehåller allt du behöver för att en gång för alla förändra ditt liv till det du drömmer om och längtar efter. Bokens budskap och konkreta råd, som tusentals läsare lovordar, vänder upp och ner på den etablerade synen på hälsa, framgång och lycka. Här vägleds läsaren till att förstå varför vi människor gör som vi gör i stället för som vi egentligen, innerst inne, vill. Efter att dramatiskt ha förändrat sina egna liv visar nu författarna hur du kan ta genvägen till ett annat sätt att leva, som är tillgängligt för alla. Vägra följa John är en inspirerande guide till...
2018-03-14
En bok för idioter av outbildade självutnämnda 'vakna' människor som lett det typiska svenssonlivet utan större motgångar. I boken finner du författarna ge subjektiva påståenden där de valt bland kontroversiella studier som passar deras agenda, det är uppenbart att de skrev boken för att locka dumdristiga och tjäna pengar på sin naivitet. De är märkbart outbildade inom området och allt de säger bör tas med en nypa salt, det finns mycket bättre litteratur för självutveckling som inte är skriven av oerfarna civilingenjörer som läst några artiklar om mindfulness. Skamligt.
2017-02-01
Är du nyfiken på livet och drömmer om att utvecklas och växa som människa? Har du ett arbete som motsvarar din sanna potential? Är du genuint lycklig och följer ditt hjärta i allt vad du gör?
Att anses vara lyckad i samhället är att göra karriär och tjäna mycket pengar. Man har råd med bil, båt, sommarstuga, resor etc. Men om man ändå inte är lycklig är det dags att börja lyssna på den subtila rösten inom sig. Vad vill jag egentligen med mitt liv? Vad ger mig verklig mening?
Att skapa distraktioner är ett vanligt sätt att slippa lyssna inåt. Det kan handla om shopping, godis, tv-tittande, resor, att ständigt vara uppkopplad på internet.
Boken ger hjälp och råd när du bestämt dig för att lämna komfortzonen. Att vidareutveckla sig kan vara jobbigt men belöningen kommer i form av ett rikare, friskare och lyckligare liv.
”Vägra följa John” handlar huvudsakligen om personlig utveckling men tar även upp kost, vår sjukvård och läkemedel samt hur vår största fiende, stressen, påverkar både kropp och själ.
Bokens titel uppmanar läsaren att tänka och känna in själv istället för att följa ibland tvivelaktiga råd från ”experter”. Det är främst du som är expert på dig själv!
Vi har en inneboende kraft vilken är vår sanna potential. Lär känna den och finn vad du egentligen vill göra i ditt liv. Vi är alla större än vi tror.
Ninni
2016-09-05
En bok att läsa om och om
Vägra följa John greppar alla de viktiga områden i livet. Jag vill rekommendera boken till alla som är nyfikna på att utvecklas och få ett bättre och lyckligare liv.
2016-09-01
2016-08-27
Den här boken ligger på mitt sängbord och jag slår upp i den varje dag. Boken fascinerade mig från början och sen kom den att förändra mitt liv. Den ledde mig till olika fantastiska saker i mitt liv som jag inte trodde var möjligt. Vill du veta hur du hittar till mer livsglädje, läs "Vägra följa John"
2016-08-25
Den här boken har inspirerat mig väldigt mycket och fått mig att öppna mitt sinne och mina ögon för mycket nytt. Boken har fått mig att få ännu bättre kontakt med mig själv och mitt inre. Den innehåller väldigt mycket intressant kring kost, hälsa och medicin men även kring personlig utveckling vilket jag själv tycker är den mest spännande delen. Jag kan bara rekommendera alla som tycker det låter intressant att köpa den - jag är säker på att du kommer få med dig många bra och tänkvärda saker efter att ha läst den.
2016-08-25
Författarna till Följa John har lyckats att på bästa sätt belysa så många viktiga områden, kost, hälsa och medicin, Jag kände mig så härligt normal när jag läste boken och inser att jag aldrig har följt John. Boken har potential att förändra världen om vi alla följer vårt innersta och slutar följa någon som inte ens existerar, nämligen John. Ju fler som läser den och tänker till själva ,ju fortare går det. Den nya omarbetade upplagan av Vägra Följa John sätter personlig utveckling ännu mer i förgrunden och visar att vägen är till för alla. Utan pekpinnar visar de på en genväg till en sundare utveckling. Författarna ställer sig upp likt barnet i sagan om kejsarens nya kläder och pekar på den nakna sanningen.
Camilla Brandt, legitimerad sjuksköterska och specialist i allergisjukdomar
2016-08-25
Om alla människor skulle läsa och ta till sig av denna bok skulle världen vara en ännu bättre plats. Bara läs den!!!
2016-08-25
För mig är detta en livets kartbok!
Nu finns den i ett format så att jag kan stoppa den innanför tröjan och då alltid ha den med mig.
I boken finner jag svar på många viktiga frågor som författarna grundligt har fördjupat sig i. Den är inspirerande och lättläst och har konkreta tips för en positiv utvecklig som fungerar. Vi kan tillsammans bidra till att skapa en bättre värld för alla. Det gillar jag!
2016-08-18
Fantastisk bok-ett måste att läsa.
Många kraftfulla övningar,som verkligen fungerar i praktiken.
2016-08-18
Camilla Brandt, legitimerad sjuksköterska och specialist i allergisjukdomar
2016-08-17
Så viktiga frågor som tas upp i denna boken. Önskar att denna bok kunde vara diskussionsunderlag i skolorna. Tänk vilket avstamp för en bättre värld. Att börja tänka själv och ifrågasätta all information är verkligen början på att skapa en bättre värld tillsammans. Den värld som vi vill lämna efter oss till kommande generationer.
2016-08-13
För mig är detta en livets kartbok.
Nu har den dessutom ett format som gör att jag kan stoppa ned den innanför tröjan och alltid ha den med mig.
Närhelst en stund uppstår som jag vill fylla med eftertanke kan jag slå upp boken varsomhelst och fångas av spännande rubriker.
små lättlästa stycken sätter fart på mina tankar om nödvändigheten att ta ansvar och inse att jag kan bidra till ett bättre och mera meningsfullt liv för....
Hur den här fantastiska boken slutar?
Det är helt upp till mig.
Det gillar jag!
Birgitta Wigert
2016-08-08
Helt värd att läsa. Ger många insikter och hjälper till att hitta sig själv. Får dig att tänka om och känna efter vad som är viktigt i dit liv, mer än någon annan bok.
Här skrivs det i klarspråk och inget undangömt. Du får avgäöa själv vad som känns rätt för dig.