Vad min flickvän inte vet

Sones, Sonya

| 2010

Allt har ett pris - till och med kärleken Innerligt smärtsam och befriande rolig ... Den här boken griper tag från första till sista sidan!Livet börjar ljusna för Robin Murphy. Han är inte längre bara Murphy, skolans ärketönt. Han är Sophie Steins kille. Men att vara ett udda par på Cambridge High har sitt pris. Sophie blir totalt utfryst av sina så kallade bästisar, och de kallas för Skönheten och Odjuret. När Robins bildlärare fixar en plats åt honom i en konstklass på universitet verkar det som att Robin äntligen har hittat en fristad. Här är han inte tönten, utan en väldigt begåvad konstelev. Men hur påverkar det hans kärlek till Sophie? Det här är del 2 av två om Sophie och Robin Murphy. Läs del 1, Vad mina vänner inte vet, också! "Boken är skriven på ett känslomättat och böljande språk Personskildringen är mycket trovärdig. Författaren lyckas väl med att skildra...

Erika Hedéen

2013-11-21

Jag gillar sättet att skriva, ovanligt! Bättre än första boken, lite mer humor.

Annelotte Grezel

2013-01-15

älskar sättet boken är skriven!

Ellinor Classon

2012-09-07

Lite bättre än den andra och har mycket humor, men ogillar att han är otogen

elsa hjälte

2011-05-17

Boken handlar om en kille som heter Robin. Han blir kär i en tjej som heter Sophie och är skolans populäraste tjej. Hennes kompisar tycker att han är en tönt och däför vill inte dom vara Sophies vän längre.

Den här boken är bra för att handlingen är bra. Boken är lättläst och layouten är rolig. Det blir figurer av texten lite då och då. Jag rekomenderar den här boken.

H

Hanna Hansen

2011-05-13

Boken handlar om en kille som går i en skola och ingen tycker om honom. En dag blir han tillsammans men en tjej som umgås med dom som är tuffast på skolan. då börjar folk tycka lite illa om henne också för dom inte förstår hur hon kunde bli tillsammans med en tönt. sen börjar Robin på en konstskola där träffar han nya vänner som tycker om honom, Robin ljuger dessutom om din ålder han säger att han är äldre än vad han är eftersom att hans tjej ville att han skulle ha skägg skaffade han det och då såg han äldre ut.

Jag tycker att boken var jättebra för att den var spännade och en bok som man inte kunde släppa

R

ronja eriksson

2011-03-03

tror den blir braaaa

Lotta Berling

2010-11-04

Söt kärlekshistoria där den föraktade killen får revansch. I bibliotekskatalogen har jag sett den klassas dels som uHce.03 och dels som lättläst. Det senare tycker jag passar bäst, för det blir inte poesi bara för att meningar och stycken delas upp med extra radbrytningar. Jag skulle alltså inte kalla texten poesi, men jag gillar leken med form - och om jag hade varit 14-15 hade jag ganska säkert älskat det. Av misstag fick jag tag i andra delen först, och nu tänker jag läsa första delen på originalspråk för att se om det tillför något.

V

Victoria Peterson

2010-09-28

Själv tycker jag att den första boken är mycket bättre!

Sofies bokblogg

2010-07-14

Bättre än den första, kul att se det ur en killes perspektiv, diktformen gör det bara ännu bättre!