Vad gör dina barn när du sover?

Strömberg, Mikael

| 2015

Flag from sv

16


Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Nää inget för mig

Lars Willfors

2015-11-30

Betyg

Samtidigt överlastad och mager berättelse om övermänniskoideal och djurplågeri i svensk småort. Ger ej mersmak på författarens tidigare produktion.

Britt-Marie Kullin

2015-06-12

Betyg

För fyra år sedan så läste jag Mikael Strömbergs första bok, ?Vätten?, och jag tyckte att den var helt fantastiskt bra. (Här är en länk till min recension av den).

För tre år sen så läste jag författarens andra bok, ?Inmurad?, och jag tyckte att även den var mycket, mycket bra. (Här är en länk till min recension av den).

Och nu har jag läst Mikael Strömbergs tredje bok, ?Vad gör dina barn när du sover??.

Denna bok är också mycket bra, men tyvärr inte riktigt lika bra som dom två tidigare tycker jag.

Jag älskar ju skräckböcker, och visst är boken både läskig, otäck, och makaber. Den innehåller också en del övernaturligt, och det har jag absolut ingenting emot.

Beskrivningarna av dom tre pojkarnas vardag och uppväxt är också bra.

Men trots att jag faktiskt älskar tjocka böcker, så tycker jag ibland att den här boken känns lite utdragen och lite för detaljerad ibland.

Fast om den här boken hade givits ut av en för mig helt okänd och debuterande författare, så hade jag nog tyckt att den var ännu bättre. Känns som om jag kanske hade lite väl för stora förväntningar på den, med tanke på vad jag tyckte om Mikael Strömbergs två tidigare böcker. Så det kanske är lite orättvist att jag kände mig lite besviken på boken.

Så som slutsats så rekommenderar jag absolut boken till alla skräckfantaster. Och även då så klart författarens två tidigare böcker.