Betyg 5 av 5 *****"Språket är enkelt och stramt och intrigen hårt hållen utan utsvävningar, vilket gör att boken håller ett högt tempo från första sidan och är snudd på omöjlig att lägga ifrån sig. Som läsare uppslukas man totalt i bokens mörker och Trickster-teamets skicklighet. Det är välskrivet, välkomponerat och extremt spännande." Kajsa Banck, Bibliotekstjänst, BTJ-häftet nr 6, 2023Trickster-teamet är återigen samlade inför ett nytt uppdrag. En känd youtuber inom konspirationssfären har grävt i något som hon påstår är organiserad människohandel där ungdomar och barn försvinner från familjehem, flyktingförläggningar och till och med sluten ungdomsvård, något som slår an en sträng hos Isabella King och hennes struliga förflutna. Youtubern hävdar att en och samma liga ligger bakom dessa försvinnanden, som inte bara sker i Sverige utan även runt om i Europa. I det...
2023-06-21
Andra delen i Trickster-serien och teamet har samlats för ett nytt uppdrag. En känd youtuber har grävt i något som hon påstår är en organiserad människohandel. Barn och ungdomar försvinner från familjehem, flyktingförläggningar och även från slutna ungdomsvårdshem. Youtubern hävdar att det är en och samma liga som ligger bakom dessa försvinnanden. I det sista klippet innan hon försvinner säger hon till sina följare att hon har en ledtråd som hon ska följa upp.
Efter att läst den första boken "Rekryteringen" så kände jag att detta kommer bli en grymt bra serie och bok nummer två uppfyller verkligen det jag trodde. Det är spännande från början till slut, jag läser och läser till sista sidan för att komma till upplösningen. Det är tempo, driv, intensivt, brutalt, otäckt och verklighetstroget - en grym värld med människohandel. Redan från första boken fastnade jag för karaktären Ina Farkas, hon är fascinerande med sina bakgrund. Missa inte denna serie! Läs!
2023-04-02
Serien Trickster är riktigt bra.
Spännande, engagerande och intressant. Fortsätter gärna följa karaktärerna, betyg 4,5.