Ljudbok

Underfors

Underfors är urban fantasy av Maria Turtschaninoff, en av Finlands främsta fantasyförfattare. Romanen, som utgavs första gången 2010, gräver sig ner under Helsingfors gatstenar och blandar det vardagliga med det övernaturliga. Äventyret får sin början när Alva träffar den oemotståndliga Nide i svart läderkappa. Han lockar henne och Joel med sig till en värld som ruvar på faror, förmågor och begär ur det förflutna. Tillsammans måste högstadieeleverna uppbåda varje uns av styrka och skicklighet för att överleva. Nu som ljudbok, inläst av författaren! 

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna-Lotta Jadinge

2012-10-04

Betyg

Det är en väldig överdrift att påstå att jag har läst den här boken. Jag hann bara läsa 30 sidor innan jag begav mig till min bokcirkelträff, och där blev den vederbörligen sågad av flera deltagare. Så mitt omdöme baserar jag i stort sett på deras kommentarer som kan sammanfattas med: Början är bra (och där håller jag med), men sedan blir det bara fånigare och fånigare, man tror inte på fiktionen och det intressanta anslaget i början följs inte upp.

Linda Åslund

2012-06-29

Betyg

Läs den, historien är inte helt unik, men den är faktiskt skönt Neil Gaimansk i berättarstil, med finlandssvensk vokabulär som förstärker färgen. Kommer absolut att läsa mer av Turschaninoff!

Moa Johansson

2012-03-26

Betyg

Den får en stark trea eftersom jag tyckte mycket om själva historien och karaktärerna, men tyckte att boken kunde vara lite seg ibland.