"Trettiofemrig man fick penis avskuren." Fga anar Roberta Lfstrm att rubrikerna handlar om Stefan. Stefan, hennes fre detta pojkvn, som hon efter lng tvekan gtt med p att trffa igen. Bara fr att se honom d. Mrdad. Polisen misstnker Roberta fr inblandning i mordet och hon tvingas ska svaret p frgan: Vem var Stefan? Skandet kompliceras av en till synes vanlig person i Robertas omgivning. Vanlig, men under ytan den farligaste hon ngonsin mtt. "Gillar du Sue Grafton s gillar du Catharina Kjellberg ... Det hr r riktigt bra och precis rtt bok man ska lsa nr hstmrkret lurar runt hrnet." QX
Det hr mste vara den absolut smsta deckaren jag ngonsin har lst i hela mitt liv. Fullkomligt vrdels! Jag frstr rligt talat inte hur ngot frlag kan vilja ge ut sdant dravel! Sprket r banalt. Intrigen skrattretande. Huvudpersonen icke trovrdig. Till rga p allt har de gjort boken till ljudbok och ftt tag p troligtvis den smsta upplsaren jag ngonsin har hrt! Kalkonvarning p svl bok som upplsare! Verkligen ingenting som jag kan rekommendera!