
Under valnötsträdet - en ny stor kokbok av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Den här gången står råvaran i centrum och boken består av 18 inspirerande kapitel med mat och desserter från hela världen. Här finns avsnitt om örter, chili, avokado, pepparrot, vanilj, choklad och mycket mer. Boken innehller över 400 recept och drygt 300 färgbilder. Här finns mängder av matidéer, både till enkla vardagsmiddagar och större kalas. I boken finns ocks lite läsning om de olika råvarorna, med kort historik och praktiska tips. Under valnötsträdet är en kokbok som kan användas år efter år. Den kan bli en ny klassiker vid sidan av tidigare succéer som Annas mat, Vinterns goda ting och Kärlek, Oliver och Timjan. Anna Bergenström är journalist och författare till ett femtontal kokböcker. Under många år var hon Dagens Nyheters matskribent varje torsdag. Anna Bergenström utnämndes...
Visa mer
Recensioner
2010-09-20
Betyg
Underbar ögongodis, vackra bilder och skön layout. Älskar att ta fram den här boken och bara titta på bilderna, drömma om vilka recept jag skulle vilja göra och hur maten skulle smaka. En sån där inspirationsbok som man måste ha ett antal av i recepthyllan. Att jag inte ger den högsta betyg beror nog mest på att den inte fått mig att laga så många recept ännu och att den blir lite spretig med sin indelning grupperad efter ett antal favorit råvaror.
2009-07-01
Betyg
Recepten är goda javisst men det är bilderna jag älskar. Eller nej kanske inte dem heller utan prylarna på bilerna, dukningarna, skålar, grenar, ljuslyktor.