Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden

Meyer, Stephenie

| 2011

Flag from sv

134


Allt du vill veta om Stephenie Meyers oförglömliga värld!Ett måste för alla samlare av Twilightsagan!Twilightsagan är publicerad i nästan 50 länder!Serien har sålt i mer än 85 miljoner böcker!Exklusivt nytt material!Twilightfans i alla åldrar har längtat och väntat på den här boken och nu är den äntligen här!Nu kommer den omfattande uppslagsboken om Bella, Edward, Jakob och alla de andra från Stephenie Meyers oförglömliga värld i Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta och Så länge vi båda andas. Twilightsagan - Den officiella illustrerade guiden är med nästan 100 färgbilder, exklusivt nytt material, ingående fakta om karaktärerna, släktträd, kartor, omfångsrika korshänvisningar och mycket mer en efterlängtad och oumbärlig uppslagsbok för alla Twilightläsare.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

L

Liza Stöllman

2018-03-20

Betyg

.

K

Karoline Norheim

2017-12-11

Betyg

Helt okej

F

Felicia Cedergren

2012-07-26

Betyg

Bra bok

Betyg

Roligt med den nya extra fakta och ett bra sätt att ha ett överblick på alla böckerna

Karin Söder

2011-10-18

Betyg

Förmodligen måste man vara en nörd som jag för att uppskatta boken såpass att man ger den en femma... Men nu är jag en nörd och tycker det är väldigt roligt och intressant att få veta alla onödiga detaljer! Väldigt rolig bok!

Lotta Ek

2011-08-25

Betyg

För en Twilightgalning som jag var den här boken så JÄKLA bra! Jag slök den från pärm till pärm och känner mig som om jag fått en ny familj!