Två sorters sanning

Harry Bosch arbetar deltid som volontärpolis i San Fernando där han utreder gamla olösta fall. En dag blir han kallad till ett apotek de två ägarna, far och son, har blivit mördade. Utredningen leder Harry och hans kolleger in i den smutsiga miljardindustri som missbruket av receptbelagda läkemedel har skapat. Samtidigt aktualiseras ett gammalt fall från hans tid vid Los Angeles-polisen: en dömd mördare hävdar att Bosch för många år sedan satte dit honom på falska grunder, och det verkar finnas indicier som stöder anklagelserna. Bosch försöker både lösa mordet och rentvå sitt namn, och inser att det finns två sorters sanning: den ena gör en fri, den andra begraver en i mörkret. »Två sorters sanning är Connelly i gammal god stil.« USA Today

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

E

Ewa H

2019-01-13

Betyg

En hederlig Boschdeckare. Bra utan att glänsa. Harry Bosch har blivit en kär bekant, han åldras tillsammans med läsarna. Det är inte samma spänning som förr men en väl uttänkt intrig och en Harry som sticker ut hakan och också värnar om de svagare i samhället. Bra!

E

emmakicki

2018-12-25

Betyg

Det tog ett bra tag innan jag kom in i boken, det var två fall och helt enkelt lite rörigt. Inte en av de bättre Bosch, en svag trea.