Ljudbok

Tsatsiki och Morsan

Nilsson, Moni

| 2003

Flag from sv

188


Tsatsiki och Morsan Tsatsiki har en cool rockmorsa som lirar bas och gillar att stå på huvudet - men han skulle gärna vilja ha en pappa också! Och han har faktiskt en som hänger på ett foto på sovrumsväggen. Men hur ska Tsatsiki få Morsan att hänga med till Grekland och hälsa på pappa Bläckfiskaren? En underbar historia om hur det är att vilja träffa sin pappa, att börja skolan med en fröken som har håriga ben och arga glasögon - och vad man gör när man blir kär för allra första gången? En härlig berättelse med mycket humor - och en gnutta allvar! Total speltid ca 3 tim. Innehåller 3 cd-skivor.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Jag tycker om alla Tsatsikiböckerna. Det här är den första. Karaktärerna är roliga som Per Hammar, Mårten Pissråtta och Tsatsikis familj. Vad bra att det finns flera delar.

L

Linda N

2015-01-19

Betyg

Ett av få fall där filmen (av Ella Lemhagen) är bättre än boken. Gäller dock bara den första filmen.

Freja Hildingsson

2014-08-19

Betyg

Jag satte ett för den var inte så bra. Det hände inte så mycket.

Tina Bolognini

2011-07-10

Betyg

Rolig bok som ändå väver in känsliga ämnen som mobbning i det här fallet. Tsatsikis mamma är cool. Hoppas på att följande böcker är lika roliga.

Betyg

En rolig och rapp bok med härliga karaktärer, skrattade vid flera tillfällen. Ändå tycker jag att vissa situationer kändes orealistiska, och att filmen var bättre på det hela taget.

Bella V

2010-10-25

Betyg

Den här boken var rolig och läsvärd.

Maria Nordström

2010-02-11

Betyg

Böckerna om Tsatsiki är något av det bästa som finns att utgivet på svenska för barn i lågstadieåldern. Jag vill vara mer som Tsatsikis mamma.