Digging swimming pools by hand in Key West, Florida, Jack Reacher is as tanned and as fit as he's ever been. And what about the reappearance of a woman from Reacher's own troubled past?Tripwire is a taut, nailbiting adventure which once again stars Lee Child's irresistible hero, the maverick former military policeman Jack Reacher.
Tredje boken jag läser om Reacher och jag börjar kanske tröttna lite på hans tuffa machostil. Det är absolut välskrivet och snyggt utmejslat, men det bränner liksom inte till.
Hör till dom bättre jag läst av Child, men har inte hunnit med så många, har startat från början. Pålitlig spänningsläsning med en riktig heman i huvudrollen. Jack Reacher löser det mesta, inte alltid så lagligt , men rättvist. En riktig bladvändare!
En spännande, brutal och effektivt berättad historia. Språket är inte särskilt väl utvecklat men miljöbeskrivningarna och dialogen är bra. God underhållning för stunden.
Reacher är en ny bekantskap för mig. Gillar genren med hårdkokta deckare, här i en riktigt spännande historia. Skulle definitivt bli en 4:a om språket/översättningen varit bättre.