Tretusen champagner

Juhlin, Richard

| 2002

Flag from sv

7


Utsedd till Bästa Kokbok - alla kategorier i Grythyttan. Motiveringen till priset lyder: "Ett standardverk om champagne av ej tidigare skådad omfattning - även internationellt sett - skrivet med osannolik sakkunskap och sprudlande entusiasm." Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk. Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne! I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, en av auktoriteterna i världen på champagne, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3000 olika champagner. Boken innehåller också en omfattande genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Sverige. Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar om champagne samt arrangerar vinprovningar. Han har tidigare skrivit 2000 Champagnes,...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lena L

2011-07-22

Betyg

Underbar bok som guidar genom champagnens underbara värld. Bara drömma och njuta.