Ljudbok

Tre veckor

Bergin, Birgitta

| 2014

Flag from sv

21


-Hej, det är jag. -Hej du. -Har du tid att prata? -Nej, egentligen inte. Kan vi ta det ikväll? Det är lite körigt just nu. -Jag vill helst ta det nu. -Skit, jag är helstressad. Vad är det som är så viktigt? -Jag vill skiljas. Ulli och Peter är det lyckligaste och mest sammansvetsade paret i vänkretsen. Hur kunde det bli så här? Vad har hänt? Vad händer? Passionen överrumplar Peter, medan Ulli och tonårspojkarna fylls av alla motstridiga känslor, övergivenhet, saknad, ilska, hat, sorg och vanmakt. Som kulor på ett radband följer under tre omtumlande veckor den ena olyckan tätt på den andra för den krackelerande familjen. Tar det aldrig slut? Birgitta Bergins debutroman är en snabb relationsbok där man kastas mellan hopp och förtvivlan, vanmakt och hämndbegär.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anita H

2018-07-02

Betyg

Väldigt rörig bok och människan kan ju aldrig bedtämma sig.

Betyg

Jag fick upp ögonen för Birgitta Bergin när jag läste Ett oemotståndligt förslag som jag tycker var en riktigt bra skriven relationsroman. Därför tänkte jag att varför inte passa på att lyssna på den på Storytel. Detta är hennes debutbok och jag blir inte ett dugg besviken den är riktigt bra. Jag kan till och med känna igen mig i vissa delar. Jag tycker också Kerstin Andersson är klockren som uppläsare. Helt klar måste jag lyssna på bok 2 i denna serie om Ullis.

Blommiga Barbro

2015-02-20

Betyg

Inget litterärt mästerverk direkt! Men lättlyssnad och underhållande i all sin enkelhet. Dock har jag svårt att känna den sympati författaren envisas med att vi läsare/lyssnare ska känna för hennes Ulli. För en större egocentrisk satkärring än bokens Ulli Eriksson får man verkligen leta efter! Ändå får den en trea i betyg från mig. Mycket tack vare Kerstin Anderssons professionella uppläsning! Kanske att jag så småningom läser/lyssnar på fortsättningen!

H

Helén Torstensson

2014-12-21

Betyg

2014-12-21 13:14:14.000
Var mycket ältande hit och dit och kändes som att författaren mest ville fylla sidorna med text och i brist på något att skriva valde att älta samma sak hela tiden. Så nja... visst lättsam bok att ha mellan tyngre böcker, men inte så mycket mer än så.

Britt-Marie Kullin

2013-08-23

Betyg

En mycket lättläst och snabbläst bok med ett skönt driv i. Ganska enkelt skriven, och den känns lite naiv. Men ändå så fastnade jag rejält i boken, och det hände något hela tiden. Den kändes kanske inte riktigt trovärdig rakt igenom. Men relationerna var väl beskrivna och även personporträtten. Kändes lite som en chick lit för lite äldre kvinnor. Så min slutsats blir att jag tyckte om boken, och kan rekommendera den för en stunds underhållning och förströelse.