Ljudbok

Tre minuter

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

M

Mats Sigfridsson

2021-01-08

Betyg

Roslund och Hellströms böcker skiftar verkligen i kvalitet. Vissa berör mig starkt och jag blir både förbannad och upprörd. den här tillhör helt klart en av de sämre i serien. Historien berör mig inte helt enkelt.

janne lindh

2019-09-10

Betyg

Överlägsen det mesta i thrillerväg som skrivs i Sverige för närvarande.

Maria Jacobsson

2019-08-09

Betyg

Riktigt bra och avancerad handling. Jag imponeras av författarnas kunskaper i allt möjligt som geografi, anatomi och kemi t.ex. Denna bok lyssnade jag på under en bilsemester. Hade jag läst den så hade många långa stycken med upprepad information blivit skumlästa eller förbibläddrade. Man kan lätt stryka en femtedel av boken och handlingen förblir intakt. Mycket onödig information som bara segar ner läsupplevelsen, för övrigt en kanonbok precis som flera böcker av samma författare!

R

Ronnie Videli

2018-10-07

Betyg

Karin Almén

2018-08-11

Betyg

Spänning!!!

I

Inger Jonsson

2016-12-19

Betyg

Tycker det var för mycket som var overkligt; undervattensmopeder och dylikt.

Gunnel Lindström

2016-11-19

Betyg

Otroligt bra!!

Gunnel Lindström

2016-11-19

Betyg

Otroligt bra!!

Marina Pedersen

2016-10-10

Betyg

Inte min typ av bok

Ola Janåker

2016-09-11

Betyg

Grymt spännande och smart sidvändare. Roslund

E

Ewa H

2016-08-28

Betyg

Gränsar till en femma! Men längden och detaljrikedomen drar ner lite. Paradoxalt nog visar ju detaljerna hur otroligt faktainriktade skrivarduon är och ämnet är verkligen högaktuellt. Men det blir lite för mycket av det goda. Dock är intrigen verkligen suveränt uttänkt och överraskande. Spänningen ökar sida för sida mot andra halvan av boken. Läs den!

Karin Almén

2016-08-12

Betyg

Sommarens bästa bok! Jag trodde inte att Roslund & Hellström kunde bli bättre :-) De skriver på ett mycket speciellt sätt och jag får inblick i sånt som jag inte hade en aning om. Jag kan inte lägga ifrån mig boken. Och Evert Grens når oanade höjder...

Karin Almén

2016-08-12

Betyg

Sommarens bästa bok! Jag trodde inte att Roslund & Hellström kunde bli bättre :-) De skriver på ett mycket speciellt sätt och jag får inblick i sånt som jag inte hade en aning om. Jag kan inte lägga ifrån mig boken. Och Evert Grens når oanade höjder...

Pernilla Nilsson

2016-07-29

Betyg

Jag har inte varit lika frälst i Evert Grens serien som många andra, och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, då jag brukar fastna för svenska deckarförfattare. De tidigare har varit 3:or, medan denna får en 4:a då storyn kändes bättre och klurigare.

Och kommer det en uppföljare, så kommer jag garanterat ge även den en chans.

Lotta Lettenström

2016-07-26

Betyg

Underbart! Det är sällan man får läsa en så bra bok rakt igenom. Den är grym och rå men visar säkert en verklighet som existerar i Colombia med drogkarteller och gerillan.

M

Monics Jönsson

2016-07-11

Betyg

Lika bra som Tre sekunder.

Lena L

2016-07-10

Betyg

En riktig rysare i högt tempo. Evert Grens befinner sig långt utanför sin komfortzon.

K

Karin Löfstrand

2016-06-21

Betyg

160610: Hade högt ställda förhoppningar på denna bok då jag verkligen gillade "Tre sekunder". Kanske var det därför som jag blev besviken denna gång.

Jennifer Tydén

2016-06-04

Betyg

Härligt att Evert Grens är tillbaka!

P

Pia Larsson

2016-06-02

Betyg

Jag trodde inte att Roslund & Hellström kunde bli bättre, men det kunde de. Vilken rysare!

C

Carolina Svensson

2016-06-01

Betyg

Äntligen en ny Roslund och Hellström.
Tre minuter fortsätter där Tre sekunder slutade. Piet Hoffman är i Colombia och jobbar nära knarkkungarna.
Det är ett högt tempo och väldigt, väldigt spännande.
Ewert Grens är briljant när han kommer till undsättning långt borta från den trygga miljön i polishuset.
Den här boken är galet bra.

Britt-Marie Kullin

2016-06-01

Betyg

Betyg: 4,5 av 5.

Det här är författarparet Roslund & Hellströms sjunde bok tillsammans. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna, och tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Här är en länk till min recension av deras senaste bok, Två soldater. Och här är en länk till min recension av boken Tre sekunder, som den här boken, Tre minuter, är en fristående fortsättning på. I dessa inlägg finns även länkar till mina recensioner av dom fyra tidigare böckerna.

Jag tycker att Roslund & Hellströms böcker är mycket speciella. Dom är så annorlunda mot andra kriminalromaner. I böckerna tas alltid stora samhällsproblem upp, samtidigt som dom är spännande. Dom känns alltid verkliga och aktuella.

Och den här boken är inget undantag. Den utspelar sig till stor del i Colombia, och handlar mycket om droghandeln där. Väldigt välskriven, mycket spännande, och jättebra var boken.

Rekommenderas absolut.

Tarja Ahlgrén

2016-05-29

Betyg

Lästugg. Inte en av Roslund&Hellströms bästa, tyvärr. För förutsägbar intrig, inte i närheten av en nagelbitare som Tre sekunder exempelvis.