Ljudbok

Tre deckare

Jansson, Anna

| 2007

Flag from sv

596


3 kortdeckare av Sveriges bästa deckarförfattare Camilla Läckberg: Drömmen om Elisabeth - Marie Richardson läser. Malin var gift med änkemannen och tillika läkaren Lars. Hon hade länge tvekat innan hon hade föreslagit att köpa båt, då hon kände till den tragiska historien om makens tidigare hustru Elisabeth som drunknat i hårt väder. Nu i segelbåten med tilltagande väder vänder Malin tankarna till Elisabeth och makens mörka historia. Björn Hellberg: Dubbelspelet - Torsten Wahlund läser. I ett litet tennissamhälle som Båstad är det svårt att bevara hemligheter. Trots detta så trodde Eva att hon skulle kunna behålla sin utomäktenskapliga kärleksrelation i det fördolda. Det skulle inte dröja länge innan hennes make insåg att hustruns tennisintresse inte enbart var av sportslig natur. Anna Jansson: Onda avsikter - Marie Richardson läser. Efter en tung och plågsam vår bestämde...

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Betyg

Mycket bra!

A

Anna Jensen

2015-03-23

Betyg

Sträckläste de tre första böckerna, så betygsätter dem som en enda bok. Udda på något sätt, kanske beror det på Marias make som är minst sagt speciell? Men alla karaktärer, storyn och Annas sätt att skriva gör dem till högpoängare.

Therese Östman

2014-06-30

Betyg

Mycket spännande bok! Betyg: 4,5

Jasmina <3

2014-01-15

Betyg

Denna bok var bättre denna gång än vad den var när jag läste den för ett tag sen. Denna kan jag rekommendera =)

Blommiga Barbro

2013-09-11

Betyg

Sisådär! En svensk dussindeckare som inte direkt sticker ut från mängden. Men helt okej!

annika åberg

2012-09-01

Betyg

Lättläst, bra bok

J

Jenny Jansson

2012-08-17

Betyg

Spänning med detaljrikedom..

Marina Trenkoska

2011-09-24

Betyg

Helt ok bok.

Jasmina <3

2011-09-07

Betyg

Njaa ingen höjdare precis =)

Monika W

2011-03-21

Betyg

Det här var mycket bättre än den förra boken, men det är fortfarande långt kvar till riktigt bra. Jag tycker fortfarande att språket är barnsligt, även om användningen av utropstecken har minskat till ganska överkomliga nivåer. Ibland har jag svårt att hänga med, när en ny tankegång plötsligt börjar utan förvarning och utan markering. Jag älskar interpunktion och nya stycken, men det gör tydligen inte Anna Jansson och det blir lite jobbigt ibland. Karaktärerna är lite väl grunda och stereotypa, de känns lite påhittade... Handlingen är det väl inget större fel på, men poliserna verkar inte vara de vassaste knivarna i lådan, då de missar rejäla ledtrådar. Nåja, det får nog bli någon mer Anna Jansson innan jag kan bestämma mig för om det är värt att läsa eller ej.

Anette Marcusson

2011-03-15

Betyg

Kommentera...

Helena Nilsson

2010-07-28

Betyg

Hörde den inte färdigt. Tyckte den var trist!