Ljudbok

Tracys hämnd

Sheldon, Sidney

| 2016

Flag from sv

171


Oskyldigt dömd kan Tracy Whitney se fram emot femton år i ett kvinnofängelse där våldet och förnedringen härskar. Men tanken på hämnd räddar henne från undergång, och den ger henne ett helt nytt lov.Snart sveper äventyrerskan Tracy fram genom världens mest fashionabla miljöer, med sin skarpa hjärna och sin skönhet som enda vapen. Hennes stöldkupper blir ständigt djärvare, hennes bedrägerier alltmer raffinerade. Interpol satsar alla resurser på att stoppa henne, en detektiv är henne ständigt hack i häl, besatt av sin strävan att krossa henne. Och den charmerande svindlaren Jeff jagar Tracy av helt andra skäl ?

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Elisabeth Svensson

2020-02-13

Betyg

Som väntat när det gäller 80/90 tals böcker. Ett säkert kort

Marc Moore

2016-10-25

Betyg

Kommer ihåg att jag såg någon miniserie baserad på boken när jag var liten. En trevlig, om än något lång klassiker utan någon som helst sensmoral. Den är totalt orealistisk a la Mission impossible men vad gör det, kanske är det där charmen ligger. Lättsam och roande läsning.

A

Anna Collin

2013-10-03

Betyg

Min favorit av Sidney Sheldon, har även sett filmen och det var en av de få filmer som faktiskt överträffade boken, mycket tack vare fantastiska skådespelare. Sidney Sheldon kan verkligen konsten att skapa minnesvärda karaktärer och gripande levnadsöden. En bok jag aldrig glömmer.

Karin .

2011-01-23

Betyg

Tillhör min andra bokslukarperiod. Vi såg även filmatiseringen, med bland andra Liam Neeson och Tom Berenger. Den får betyg efter vad jag tyckte då, eftersom jag inte läst den i "nutid" :)

Camilla Eriksson

2010-09-10

Betyg

Sheldon läste jag 14-års åldern men minns att dom var bra.

Nenne N

2009-10-10

Betyg

En av de allra första thrillers som jag läste och jag tror att den hade stor inverkan på att jag nu älskar att läsa och se på deckare och thrillers.
En mycket bra bok!!