Toppa laget

I fotbollsserien med lättlästa böcker om Bästa klubben tränar två lag ihop, ett killag och ett tjejlag. Berättelserna handlar lika mycket om fotboll som om livet utanför planen. De är perfekta för barn som precis kommit igång med läsningen! Magnus Ljunggren och Mats Vänehem är skaparna till den populära serien om Riddarskolan.Zickan fyller år! Hon önskar sig ett par nya fotbollsskor, ett par Viva Zapata. De är dyra, men trots det får hon dem av pappa! Och ABK ska ha inomhusturnering. De ska spela mot några av landets bästa klubbar, MFF, AIK och IFK Göteborg. Men så blir tränarna sjuka och det ser ut som om det inte ska bli någon turnering. Då anmäler sig två föräldrar, som säger att de kan coacha laget under matcherna. Men föräldrarna fattar inte att det viktigaste inte är att vinna utan att alla får spela och ha kul. De toppar laget! Zickan som skulle visa hur bra hon är i de nya...

2021-10-26

Boken heter Toppa laget. Författaren heter Magnus Ljunggren och Mats Vänehem. Huvudpersonen är Zickan hon gillar fotboll men hon är inte så bra på det. Handlingen är att zickan ska få ett par nya fotbollsskor och sen är det turnering. Tränarna väljer bara dom bästa spelarena så zickan får aldrig spela. Jag tycker att den var spännande och väldigt bra