Tom Gates extra roliga grejer (eller inte)

Pichon, Liz

| 2018

Flag from sv

6


Tom Gates är tillbaka i en ny bok, full med galna och pinsamma händelser! Det är vinter, och det snöar så mycket att skolan blir tvungen att stänga. Vilket inte gör Tom något, om det inte vore för att han tvingas tillbringa eftermiddagen med Marcus. Marcus som har fått ett stjärnelevmärke av magister Fullerman. Ett sånt vill Tom också ha, och han tänker jobba hårt för att få ett.Liz Pichon är en engelsk författare och illustratör. Med serien om Tom Gates har hon vunnit en rad priser. Bland annat Roald Dahl Funny Prize, Waterstone s Children s Book Prize och Blue Peter Book Award.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

I

ISGR 4B

5d

Betyg

Den var jättebra och väldigt rolig.

Betyg

Den är jätte rolig bra roligt att läsa om hans liv bra slut. Boken handlar om en kille som heter Tom Gates och om hans liv han blir retad av en som har ett stjärn elev märke och han är kaxig om det och det är vinter i boken och de som har ett stjärn elev märke får gå in i biblioteket när de vill och han som drygar sig heter Marcus och han går alltid in i biblioteket och retar de men en lärare såg han till slut och Tom Gates fick ett stjärn elev märke men det var svårt för honom. Han har en kompis som heter Derek och de bor grannar och han får en granne som heter june och de går i samma klass men har inte tur med de nya grannarna de lekte snöbolls krig och Tom skulle kasta en snöboll på june men hon ducka och kom på de fönster pappan gick ut och sa vem som kastade snöbollen och samtidigt låg Derek och Tom gömde sig och Tom försökte smita iväg men pappan märkte till han och sa om det var han som kastade snöbollen han sa ja sen sprang han hem och det var nog min favorit del och för det mesta tycker jag om den här boken.

Betyg

Den här boken heter Tom Gates den har 229 sidor den är mycket rolig och knasig. Den här boken handlar om en pojke som heter Tom Gates och han vill ha ett sjärnelev märke och den handlar om mycket mer roligt. Tipsar verkligen om den här boken!!!!!🤪

Betyg

kul,spänande,bra

Betyg

den var rolig hade tillräckligt mycket text jag provade grejerna dom var rolig.

Betyg

Den var bra för den var rolig.