Ljudbok
McCourt, Frank

| 1999

Flag from en

388


This sequel to "Angela's Ashes" is the story of Frank McCourt's American journey from impoverished immigrant with rotten teeth, infected eyes and no formal education to raconteur and schoolteacher.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Anna Sandstedt

2013-05-02

Betyg

Tyckte inte att andra delen om Frank var lika rolig och bra som den första, smått besviken!

Josefine Ejebjörk

2011-03-07

Betyg

Andra boken i serien, lika bra som den första. McCourt är en udnerbar författare som får en att aldrig vilja lägga ner boken.

Helena Insulander

2010-05-04

Betyg

Stundtals fruktansvärt rolig, hela tiden hjärtskärande sorglig. Bitvis onödigt självömkande, man blir frustrerad över hans eländiga supande som kostar honom definitivt mer än det smakar. Och som sjuksköterska blir jag galen på författarens totala brist på handlingsförmåga att komma tillrätta med dessa ständigt återkommande röda rinnande ögon och dåliga tänder. Vad är det med karln?

Men som sagt, jag skrattar högt, han har ett fantastiskt rikt språk och en begåvning utöver det vanliga när det gäller att berätta en historia gör att man inte vill sluta läsa. Dock är det tunt med material i slutet och han hafsar över några viktiga (?) händelser som sin skilsmässa och relationen med sin dotter, medans rollen som lärare får onödigt mycket svammel.

Betyg

Tråkig!

Lena Larsson

2010-02-03

Betyg

Frank McCourt måste vara den bästa författaren Irland frambringat sen, jag vet inte när. Han är en ordkonstnär!