Tio hundar och en katt

Palm, Unn

| 2009

Flag from sv

16


Alla hundägare vet hur livet med hund präglar, förändrar och formar tillvaron i en aldrig sinande ström av glädje och plikter. Relationen till den där fyrfota vännen genomsyras av kärlek och förundran, men också av sorg och förtvivlan. Vi bad några av Sveriges främsta författare och skribenter att skriva om livet med sina älskade hundar. Det har blivit en annorlunda och mycket personlig samling berättelser med hög litterär karat. Här samsas tio underbara hundtexter - och i ett fall listade sig en katt in... Medverkande författare: Majgull Axelsson, Kerstin Ekman, Mats Gellerfelt, Göran Hägg, Claes-Göran Kjellander, Sture Linnér, Håkan Nesser, Åsa Nilsonne, Björn Ranelid, Yrsa Stenius och Bertil Torekull.

Visa mer

Skapa konto för att sätta betyg och recensera böcker

Recensioner

Lotta Norén

2010-04-26

Betyg

Trevlig bok, med lite blandat innehåll. Några ganska tråkiga berättelser, men flera så bra (och några riktigt härliga), vilket gör att boken ändå får en 4:a i betyg.

Jack Russel

2010-01-22

Betyg

Verkligen varierande upplevelser över relationen till främst hundar, men också en katt som framgår av titeln. Någon och annan persons bidrag i boken kan jag dock fundera lite över och baserat på bidraget i denna bok kommer jag över huvud taget inte att intressera mig för några andra böcker dessa personer författat...

Fiona *

2009-10-14

Betyg

Charmerande...